דף הבית|מתכונים|הכל למטבח|כלים חד פעמיים|לחגים ואירועים|ציוד לקונדיטוריה|תבניות סיליקון|צור קשר

הכל למטבח
כלים חד פעמיים
לחגים ואירועים
ציוד לקונדיטוריה
מבצעים
תלושי שי

מתכון להכנת פרלינים משוקולד

מתכון פשוט להכנת שוקולד משובח. הכנת פרלינים דורשת זמן ומידה מסוימת של השקעה, אבל עם המאמץ יגיעו גם התוצאות. גם אם זה נראה מסובך, תגלו בקרוב שזה לא מסובך ושהכנת פרלינים היא תהליך מהנה ומספק.
פרט לחומרים הבסיסיים תזדקקו למצקת, מטרפה ידנית מסיליקון, שק זילוף בעל פיה עגולה ותבנית פרלינים- את כל הכלים הנדרשים לשם הכנת פרלינים  משוקולד תוכלו לרכוש אצלנו בנסבאד.

המתכון הכנת פרלינים  משוקולד הוא לשתי תבניות פרלינים, בכל אחת כ- 30 פרלינים שוקולד.

הכנת פרלינים  משוקולד - החומרים:
700 גרם שוקולד מריר, 70% קקאו
225 גרם שוקולד חלב
105 מ"ל שמנת מתוקה
45 גרם חמאה
2 כפיות נס קפה (מגורען)

ובנוסף:
2 תבניות פוליקרבונט לפרלינים (ניתן לרכוש בנאסבד)
מדחום
שפכטל
שק זילוף

                  מתכון לפרלינים

הכנת פרלינים  משוקולד - אופן ההכנה:
בשלב הראשון נכין גנאש שוקולד- קפה, המילוי המושלם לפרלינים.
1.  נשפוך את השמנת לסיר ונחמם אותה מספר דקות על אש קטנה.
2. נחתוך את החמאה לקוביות ונוסיף אותה לשמנת.
3. כאשר השמנת והחמאה כמעט רותחות, נוריד אותן מהאש.
4. נוסיף את הקפה המגורען ונערבב.
5. נוסיף את שוקולד- החלב ונערבב עד שנקבל מרקם אחיד וסמיך.
6. ניצוק את המילוי המתקבל לשק זילוף ונניח לו להתקרר בטמפרטורת החדר כחצי שעה.
7. נכניס את המילוי למקרר.

הכנת פרלינים  משוקולד - הציפוי:
בשלב השני נכין את ציפוי- השוקולד.
1. נמיס את השוקולד המריר עד שיגיע לטמפ' 45-49 מעלות. כדאי למדוד באמצעות המדחום כדי להגיע בדיוק לחום הרצוי. את ההמסה אפשר לעשות במיקרוגל, או להמיס את השוקולד בתוך סיר קטן הנתון בסיר גדול יותר ובו מים רותחים.
2. ניתן לשוקולד לעמוד בסיר עד שחומו יירד ל- 31-32 מעלות. נעביר את השוקולד לקערה.
3. נשפוך את השוקולד לתוך תבניות הפוליקרבונט בצורה שהשוקולד ימלא את כל השקעים.
4. מייד לאחר מכן נשפוך חזרה חלק מן השוקולד, כך שתישאר בכל שקע שכבה דקה של שוקולד.
5. נניח את תבנית הפוליקרבונט במקרר למשך כרבע שעה, עד שציפוי השוקולד יתקשה.

לאחר שהציפוי התקשה, נזליף את הגנאש משקית המילוי לכל אחד מן השקעים, כך שיגיע כמעט עד לגובה התבנית. כדאי להשאיר מרווח של כ- 2 מ"מ מפני התבנית.
נחזיר את התבנית למקרר למשך כרבע שעה נוספת, על מנת שגם הגנאש יתקשה.
לאחר מכן נשפוך את שאריות השוקולד על התבנית כך שנכסה את כל הפרלינים בשכבת ציפוי.
הפרלינים שוקולד מוכנים כאשר מהצד האחורי של התבנית הם מקבלים גוון שקוף. בשלב זה ניתן לרוקן את התבנית באמצעות דפיקה עדינה של תבנית הפוליקרבונט על השיש.
בתאבון! בהצלחה בעת  הכנת פרלינים  משוקולד !

מוצרים הכי נמכרים

מוצרים הכי נמכרים

מוצרי החודש

מוצרי החודש

מוצרים הכי נצפים

מוצרים הכי נצפים

קניה מאובטחת     
 

 

דף הבית | פרופיל חברה | מאמרים | החשבון שלי | תקנון מקווה ישראל 3 ת"א  טל:  050-9970200 / 03-5609747
עיצוב בניית אתרים אימג'קום
   ₪ .00 : סל קניות
כלים חד פעמיים   IVF   ציוד לקונדיטוריה   תבניות סיליקון   פרלינים הכנת שוקולד   כלים חד פעמיים מתכלים   קינוחים אישיים   עורך דין דיני עבודה   הכנת מאפינס   Fertility   מכונה לייצור טרטלטים