דף הבית|מתכונים|הכל למטבח|כלים חד פעמיים|לחגים ואירועים|ציוד לקונדיטוריה|תבניות סיליקון|צור קשר

הכל למטבח
כלים חד פעמיים
לחגים ואירועים
ציוד לקונדיטוריה
מבצעים
תלושי שי

מתכון לפורים - מאפינס מקוקוס במילוי שמנת ופרג

להכנת  30 יחידות בתבנית מאפינס  כמו  fr012 fr017 fr046
או 50 יח' בתבנית שקעים קטנה יותר כמו   fr024 fr020 fr022
לרכישת תבניות סיליקון אלו  הקליקו על
תבניות סיליקון למאפינס

 החומרים:
1.5 כוסות סוכר
5 כוסות  קוקוס -  400 גרם
5 חלבונים

 למלית  הפרג:
3/4 כוס סוכר  -  200 גרם
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול  10% שומן
1/2 חבילה  חמאה  - 50  גרם
500  גרם  פרג טחון
1/2 כוס  ביסקוויטים  מפוררים - 100   גרם
2  כפות פיסטוקים קצוצים  לקישוט (לא חובה)
גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה:
חממו תנור לחום נמוך - 150 מעלות.
שמנו  את תבנית המאפינס.
ערבבו בעזרת מזלג את הסוכר עם הקוקוס והחלבונים  עד שהקוקוס יהפוך לדביק.
שימו כף או כף וחצי בכל שקע בתבנית  (בהתאם לגודל השקעים בתבנית שבחרתם).
אפו  רבע שעה, הוציאו מן  התנור וצננו בטמפרטורת החדר.

הכנת מלית הפרג:
בשלו בסיר קטן  חלב, חמאה וסוכר  עד לרתיחה.
הסיפו את  את הפרג ופירורי הביסקוויטים וערבבו.
הסירו מהאש, הוסיפו גרידת לימון וערבבו.
צננו כחצי שעה בתוך המקרר.

חלקו את  מלית הפרג בין כל המאפינס, עטרו עם פיסטוקים מעל, צננו והגישו .
בתיאבון !

 





מוצרים הכי נמכרים

מוצרים הכי נמכרים

מוצרי החודש

מוצרי החודש

מוצרים הכי נצפים

מוצרים הכי נצפים

קניה מאובטחת     
 

 

דף הבית | פרופיל חברה | מאמרים | החשבון שלי | תקנון מקווה ישראל 3 ת"א  טל:  050-9970200 / 03-5609747
עיצוב בניית אתרים אימג'קום
   ₪ .00 : סל קניות
כלים חד פעמיים   IVF   ציוד לקונדיטוריה   תבניות סיליקון   פרלינים הכנת שוקולד   כלים חד פעמיים מתכלים   קינוחים אישיים   עורך דין דיני עבודה   הכנת מאפינס   Fertility   מכונה לייצור טרטלטים